Materialen - Al het bruikbare materiaal van Leren Leuker Maken op één plek

Lesideeën   Klasinrichting    Schoolleven    Schoolleiding

Materialen

Mijn blog staat vol met berichten die uitleg geven over het gebruik van de verschillende materialen die hier aangeboden worden. Ik begrijp het dat je soms liever direct toegang wilt hebben tot deze bestanden: dat kan via deze pagina. Hierboven kun je klikken op de verschillende categorieën om zo direct de bestanden te downloaden.

Ik wens je er veel plezier mee! Mocht je nog suggesties hebben voor nieuwe bestanden, dan hoor ik dit heel graag via onze contact-pagina.

Deze materialen zijn hier meestal als PDF beschikbaar. Als het gaat om andere bestanden (Word, Powerpoint, Excel) dan staat dat aangegeven. Deze materialen bied ik gratis aan en dat zal altijd zo blijven. Ik zou het daarom heel erg op prijs stellen als je de logo’s van Leren Leuker Maken zoveel mogelijk intact laat. Op die manier hebben we allebei winst: jij hebt een bruikbaar document en ik ben weer een stukje bekender geworden in het onderwijs. Zo helpen we elkaar!

Elke dag een beetje leuker

eekhoorn met gereedschap

Het doel van deze materialen is altijd om gelijk praktisch inzetbaar te zijn. Het verbeteren van het werkplezier en de leeromgeving, daar gaat ’t om. Er wordt continu aan deze materialen gesleuteld, dus hou mijn blog in de gaten om te kijken of er verbeteringen zijn.

Blijf altijd op de hoogte

Om te zorgen dat je nooit iets mist bij nieuw materiaal op onze website raad ik je aan om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Deze verschijnt hooguit één keer per week en bevat de laatste nieuwtjes. De populairste berichten en bestanden in één makkelijk overzicht!