eekhoorn met brilOp dit moment ben ik druk aan het werk om een aantal cursussen online aan te gaan bieden. De eerste cursus, Visie op je Visie, zal naar verwachting in de komende maanden online gaan. Benieuwd wanneer dat is? Schrijf je dan hieronder gelijk in voor onze nieuwsbrief. De cursussen worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor meer vragen en antwoorden verwijs ik je graag door naar de veel gestelde vragen.

Elke cursus zal verkocht worden voor een goed betaalbaar bedrag. Afhankelijk van de grootte van de cursus kan de prijs wat lager of hoger uitvallen. Elke aankoop bevat in ieder geval voor altijd toegang tot de online cursus. Elke cursus bevat een groot aantal ondersteunende bestanden waar je na aankoop aan blijvend toegang tot hebt. Sommige cursussen – met name de kleinere – kunnen ook gratis aangeboden gaan worden. Kortom, qua prijs weet ik het allemaal nog niet helemaal zeker.

De cursussen bestaan uit tekst, visuele ondersteuning, filmpjes en opdrachten. Ze kunnen in eigen tempo gedaan worden op elke moderne telefoon, tablet of computer. Ik kijk er naar uit om mijn eerste cursus met jou te delen!