eekhoorn met brilOp dit moment ben ik druk aan het werk om een aantal cursussen online aan te gaan bieden. De eerste cursus, Visie op je Visie, zal naar verwachting in de komende maanden online gaan. De cursussen worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor meer vragen en antwoorden verwijs ik je graag door naar de veel gestelde vragen.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten elke cursus gratis aan te gaan bieden. Afhankelijk van de grootte van de cursus kan er in de toekomst misschien wel een prijs voor gevraagd worden. Elke aankoop bevat in ieder geval voor altijd toegang tot de online cursus. Elke cursus bevat een groot aantal ondersteunende bestanden waar je na aankoop aan blijvend toegang tot hebt. Kortom, qua prijs weet ik het allemaal nog niet helemaal zeker.

De cursussen bestaan uit tekst, visuele ondersteuning, filmpjes en opdrachten. Ze kunnen in eigen tempo gedaan worden op elke moderne telefoon, tablet of computer. Ik kijk er naar uit om mijn eerste cursus met jou te delen!